Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zangstudenten Utrechts Conservatorium m.m.v. Jeroen Sarphati, piano

26 januari 2019 @ 16:00 - 17:00

Gratis

Westerkerkmuziek – getalenteerde zangers laten hun stem horen

Op zaterdag 26 januari om 16.00 uur wordt in de Westerkerk, Goudvink 2 te Veenendaal, een concert gegeven in de serie Westerkerkmuziek. Een viertal studenten van het Utrechts conservatorium treedt daar op: Linda Vink, Ariel Lee, Elise van Etten en Veronika Akhmetchina. Allen doen ze dit jaar eindexamen voor hun bachelor of master zang; het zijn dus gevorderde talenten. Op het programma staan aria’s en liederen vanuit verschillende stijlperioden. Zo klinken er aria’s van onder anderen Wolfgang Amadeus Mozart, Antonin Dvorak en Giacomo Puccini. Daartegenover staat een scala aan liederen van Richard Strauss, Franz Schubert, Claude Debussy, Aaron Copland en Kurt Weil.

De zangers worden op de piano begeleid door Jeroen Sarphati. Hij studeerde piano bij Jan Wijn en liedbegeleiding bij Rudolf Jansen aan het Amsterdams Conservatorium. Hij was winnaar van de Vriendenkrans van het Concertgebouw in 1997 met Valerie Guillorit en in 2002 met Mattijs van de Woerd. Sarphati gaf recitals in o.a. de Muntopera van Brussel, de Hermitage te St. Petersburg, de Grand Opera de Bordeaux en op de Schubertiade van Zuerich. In het Concertgebouw was hij te horen met o.a. Elly Ameling, Maarten Koningsberger en Christian Oelze. De afgelopen jaren was hij verantwoordelijk voor de programmering van het festival Opera aan Zee te Noordwijk.

De entree is gratis, maar aan de uitgang wordt wel een collecte gehouden. Meer informatie is te vinden op www.westerkerkmuziekveenendaal.nl.

Gegevens

Datum:
26 januari 2019
Tijd:
16:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Website:
http://www.westerkerkmuziekveenendaal.nl

Organisator

Stichting Westerkerkmuziek Veenendaal
E-mail:
mailto:info@westerkerkmuziekveenendaal.nl
Website:
http://www.westerkerkmuziekveenendaal.nl/

Locatie

Westerkerk Veenendaal
Goudvink 2
Veenendaal, Utrecht 3906 AL Nederland
+ Google Maps
Website:
www.westerkerkmuziekveenendaal.nl

0 comments